چت آنلاین

سرعت گیر چیست و معرفی انواع آن و معایب و مزایا

سرعت گیر برای کاهش سرعت خودرو به 2 تا 5 مایل در  هر ساعت طراحی شده است. هدف از سرعت گیر وسایل نقلیه به حداقل یا حتی توقف است. این یک رویکرد تهاجمی برای کاهش سرعت است. محل­‌هایی مانند مدارس، خط عابر پیاده، ایستگاه اتوبوس، مراکز خرید و موارد مشابه دیگر در لیست مناطقی قرار می‌گیرند که به­‌ طور حتمی سرعت گیر در آن قرار گرفته در واقع راه حل بسیار موثری برای وادار کردن رانند به کاهش سرعت خود می‌باشد. سرعت گیرها معمولاً هشت فوت قبل از نوار STOP نصب می شوند.

سرعت گیر چیست

فاصله بین سرعت‌ گیرها

توصیه می‌شود سرعت گیر جاده‌ها با توجه به طول جاده حداقل بین 6 تا 18 متر از هم فاصله داشته باشند. فاصله بین سرعت گیر جاده بر میانگین سرعت بسیار تأثیر می‌گذارد.

مزایا سرعت‌ گیرها

مزایای سرعت گیر
تحقیقات نشان داده این روش یکی از آسان ترین راه ها برای کنترل سرعت وسایل نقلیه است.
نصب آن باعث امنیت ساکنین آن منطقه به ویژه خردسالان
نصب سرعت‌ گیرها آسان و تقریبا ارزان است.
استفاده از این تجهیزات ترافیکی حجم ترافیک را به میزان18% و حجم تصادفات را به میزان 13% کاهش میدهد.
از مکان نصب سرعت گیر میتوان به عنوان محلی مناسب و راحت برای عبور عابرین پیاده استفاده کرد.
این ابزار در صورتی که طبق ظوابط ساخته شوند, باعث کاهش حجم ترافیک در معابر محلی و انتقال بخشی ازحجم آنها به معابر رده بالاتر یعنی معابر جمع و پخش کننده و شریانی می‌شوند.

معایب سرعت گیر

سرعت گیر خیابان
سرعت گیرها به دلیل مجبور کردن رانندگان به ترمزهای ناگهانی و امکان برخورد اتومبیل پشتی, در برخی مواقع معابر را برای اتومبیل ها بیشتر خطرناک میکند تا امن.
باعث ایجاد خسارت در وسایل نقلیه می‌شود.
باعث تاخیر در سرویس دهی وسایل نقلیه اورژانسی مثل آمبولانس، آتش نشانی یا پلیس می شود. بنابراین این تعویق حدود 10 ثانیه برای آمبولانس و 3 تا 5 ثانیه برای آتش نشانی برابر هر سرعت گیر است. این مورد مهمترین عیب این ابزار دانسته می‌شود.
وقتی که سرعت گیر نادرست نصب شود افرادی که علاقه به راندن خودرو با سرعت زیاد دارند پس از عبور از آن سرعت خود را بیشتر می‌کنند.
خطر جدی برای راکبین موتورسیکلت و دوچرخه به حساب می آید.
از آنجایی که رانندگان علاقه‌ای به عبور از سرعت گیر ندارند ممکن است حجم ترافیک به خیابانهای مسکونی مجاور که فاقد سرعت‌ گیر هستند منتقل شود.
کم کردن سرعت وسیله نقلیه و شتابگیری مجدد آن علاوه بر بالا بردن مصرف سوخت، آلودگی صوتی نیز ایجاد می‌شود.
از دیگر معایب این ابزار افزایش میزان ذرات آزبست ناشی از ترمزهای وسایل نقلیه در محدوده پیرامون محل  از نصب سرعت گیر می باشد.
سرعت گیر نمیتواند در کم کردن سرعت خودروهای شاسی بلند اثر زیادی داشته باشد.

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیرهای لاستیکی نصب آسان و عملکرد ثابت را ارائه می دهد. بر خلاف آسفالت دستی یا سرعت گیرهای بتنی، این سرعت گیرهای لاستیکی شکل گرفته از نظر اندازه و دوام یکنواخت هستند. این یکنواختی تضمین می کند که هر بخش به خوبی در برابر قسمت بعدی قرار می گیرد و ظاهری با کیفیت می دهد.
سرعت گیر لاستیکی
مزایای کلیدی سرعت گیر لاستیکی
نصب آسان: نصب سریع و آسان، به سادگی آنها را به سطح جاده بچسبانید.
ساخته شده از مواد بازیافتی: تولید شده از لاستیک های بازیافتی یا سایر مواد لاستیکی استفاده شده.
عملکرد بی صدا: سرعت گیر لاستیکی به عنوان یک کمک فنر خفیف عمل می کند، بنابراین در سیستم تعلیق خودروها نرم تر است و در عین حال سرعت خودرو را کاهش می دهد.
نصب سریع: نیازی به زمان خشک کردن یا عمل آوری نیست، می توان آنها را بلافاصله پس از نصب برگردانید.
بسیار قابل مشاهده : متضاد رنگ سیاه و زرد تضمین می کند که برآمدگی های سرعت لاستیکی ما به راحتی دیده می شوند‌.

سرعت گیر پلاستیکی

سرعت گیرهای پلاستیکی با 100% پلاستیک جامد بازیافتی ساخته شده اند و رانندگان را نسبت به مسیرهای بالقوه خطرناک و مناطق پارک هشدار می دهند. آنها زیر بارهای سنگین تراشیده یا ترک نمی خورند و برای مقاومت در برابر سوء استفاده از گاز، نفت، نمک، نور خورشید و مواد شیمیایی ساخته شده اند. سرعت گیرهای چکرز در رنگ های ثابت قالب گیری می شوند و هرگز نیازی به رنگ آمیزی ندارند. آنها بدون تعمیر و نگهداری هستند و می توانند به راحتی توسط یک نفر نصب شوند.
سرعت گیر پلاستیکی
پلاستیک جامد 100% بازیافتی
تحت بارهای سنگین تراشیده یا ترک نمی خورد
مقاوم در برابر سوء استفاده از گاز، نفت، نمک، نور خورشید و مواد شیمیایی
قالب گیری شده در رنگ زرد با دید بالا و هرگز نیاز به رنگ آمیزی ندارد
تعمیر و نگهداری بدون هزینه
به راحتی توسط یک نفر نصب می شود.
انواع سرعت گیر

سرعت گیر اسفالتی

سرعت گیرهای آسفالتی رایج ترین نوع سرعت گیر هستند که امروزه در دنیا نصب می شوند و دلیل خوبی هم دارند. سرعت گیرهای آسفالتی بسیار بادوام و کاملاً مؤثر هستند و می توان آنها را هر سال مجدداً درزگیری و رنگ آمیزی کرد تا ظاهری تازه و قابل توجه داشته باشند. 
هر جا که مردم و خودروها در مجاورت یکدیگر باشند، ایمنی ترافیک نگران کننده است. در نزدیکی زمین های بازی و مدارس، در پارکینگ ها و مناطق چند منظوره، رانندگی تهاجمی یک خطر ایمنی برای عابران پیاده است. کاهش سرعت یکی از راه های محافظت از مردم در این مناطق است. سرعت پایین تر ترافیک هم احتمال تصادف و هم احتمال مرگ را در صورت وقوع کاهش می دهد. در واقع این ابزار موانع عمودی می‌باشند که در مدیریت ترافیک استفاده می شوند. ابزار سرعت گیرها واقعی در جاده که سرنشینان یک وسیله نقلیه را که با سرعت زیادی روی آنها حرکت می کنند، تکان می دهند. آنها متداول ترین عناصر ساختاری آرام کننده ترافیک هستند.
جهت خرید انواع سرعت گیر لاستیکی و سرعت گیر پلاستیکی کلیک کنید.
راهنمای خرید و سفارش
اطلاعات تماس
شماره تماس: 02166349902  و  02166172793
کارشناس فروش: 09121896094
دفتر فروش: خیابان امام خمینی ، روبروی بیمارستان سینا ، پاساژ رشید ۳ ، زیر همکف ، پلاک ۲۵
کارخانه: جاده خاوران ، خاورشهر،  محمودآباد ، کوچه ریختگرها ، پلاک۶
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی فجر ترافیک می باشد.
طراحی و سئو : ایران طراح