چت آنلاین

معرفی انواع چراغ راهنمایی و انواع و کاربرد های ان

چراغ راهنمایی یکی از مهم ترین ابزارهایی است که به جهت فرمان دهی و کنترل مورد استفاده قرار می گیرد. فرقی نمی کند که شما پیاده هستید یا سوار خودر، در هر صورت می توانید این چراغ ها را در پیاده روها، تقاطع جاده ها، ورودی و خروجی معابر و مکان هایی از این قبیل مشاهده کنید. چراغ راهنمایی انواع مختلفی دارد که هر یک از آن ها پیامی را به دنبال دارند. انواع چراغ های راهنمایی و کاربرد آن‌ها موضوعی است که در ادامه به آن می پردازیم.

انواع چراغ های راهنمایی

چراغ های راهنمایی به نوعی قوانینی است که به صورت استاندارد طراحی شده است و تمامی رانندگان موظف به اطاعت از آن ها می باشند. بنابراین شما هر جای دنیا که بروید این چراغ ها را با کمی تغییر جزئی مشاهده می کنید. در نتیجه تمامی رانندگان باید این چراغ ها را بشناسند. در زیر انواع چراغ های راهنمایی و کاربرد آن‌ها را معرفی می کنیم:

انواع چراغ راهنمایی از نظر نوع ساخت

چراغ راهنمایی لامپی: این چراغ ها نوع سنتی از چراغ راهنمایی هستند که از لامپ های هالوژن در آن استفاده شده است. این لامپ ها دارای مشکلاتی از جمله نور ضعیف و دید کم بودن و از این رو به مرور لامپ های ال ای دی جایگزین شدند و چراغ های راهنمایی هالوژنی از کار افتادند. 
چراغ راهنمایی ال ای دی: چراغ های راهنمایی ال ای دی از جمله جدیدترین و مدرن ترین انواع چراغ های راهنمایی هستند که دیودهای نوری در آن به کار رفته است. این چراغ ها دارای تعدادی ال ای دی هستند که از دور دید مناسبی دارند و رانندگان به خوبی می توانند علائم را مشاهده کنند. از جمله مزایای چراغ راهنمایی ال ای دی می توان به مصرف برق کمتر، عمر طولانی تر، قیمت مناسب و پرتاب نور بیشتر اشاره کرد. این چراغ ها نور خود را یکدفعه قطع نمی کنند و به مرور نور را تغییر می دهند. 
چراغ راهنمایی عابر پیاده: چراغ های راهنمایی تنها مختص رانندگان نیستند، بلکه در برخی از شرایط این چراغ ها برای نظم بخشیدن به عابر پیاده نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این چراغ ها در دو رنگ سبز و قرمز موجود هستند و بر روی آن علامت عابر پیاده طراحی شده است. این چراغ ها نشان دهنده زمان حرکت و یا توقف عابر پیاده را نشان می دهد و تعیین کننده ایمنی آن ها می باشد. 

انواع چراغ های راهنمایی و کاربرد آن‌ها از نظر ظاهر

چراغ ترافیکی مخصوص افراد کور رنگ
برخی از افراد دارای کور رنگی هستند و تشخیص رنگ ها برایشان سخت می باشد. در این چراغ ها علاوه بر رنگ، از طرح نیز استفاده شده است. به همین منظور بسیاری از چراغ های راهنمایی در مکان های مهم با استفاده از رنگ و طرح به نمایش گذاشته می شود تا تمامی افراد بتوانند زمان حرکت و توقف را تشخیص دهند. 
چراغ راهنمایی چشمک زن
چراغ های راهنمایی چشمک زن یکی دیگر از رایج ترین انواع چراغ های راهنمایی است که به دو دسته چراغ چشمک زن قرمز و چراغ چشمک زن زرد تقسیم بندی می شود. چشمک زن های قرمز رنگ به راننده می گوید که پیش از ورود به مسیر توقف کرده و در صورت امکان عبور کنید. ولی چشمک زن های زرد این اخطار را می دهد که از سرعت خود کاسته و با دقت بیشتری رانندگی کنید. در هنگام خروج از اصلی به فرعی چشمک زن های زرد به کار می رود. 
چراغ راهنمایی فلش دار
در چهار راه ها و یا سه راه ها که دارای ترافیک زیادی است، نمی توان از چراغ های ساده استفاده کرد. چراغ های فلش دار مسیر درست را به راننده نشان می دهد. قرمز بودن چراغ های راهنمایی فلش دار فرمان توقف را می دهد و شما تا زمان سبز شدن این چراغ باید منتظر بمانید. 
ثانیه شمار چراغ راهنمایی
چراغ های راهنمایی ثانیه شمار همان طور که از نامش مشخص است، زمان ماندن پشت چراغ را به شما نشان می دهد. یکی از مهم ترین مزایای وجود ثانیه شمار در چراغ های راهنمایی این است که رانندگان می توانند تا زمان سبز شدن چراغ خودروی خود را خاموش کنند و بدین طریق به سلامت بیشتر زمین کمک نمایند. 

ظاهر چراغ های راهنمایی

چراغ های راهنمایی امروزه به یکی از المان های زیبایی شهری تبدیل شده است و ظاهر آن اهمیت بسیاری دارد. در برخی از کشورها چراغ ها را در عین سادگی، به صورت خلاقانه نیز طراحی می کنند. به عنوان مثال استفاده از شکلک های مختلف در این چراغ ها نه تنها برای بینندگان جذابیت دارد، بلکه بیننده را تشویق به تبعیت از علائم آن می کند.

معانی رنگ های چراغ های راهنمایی

همان طور که می دانید هر یک از چراغ های راهنمایی دارای رنگ های خاصی است که پیغام خاصی را به بیننده می رساند. به طور کلی این چراغ ها در 3 رنگ قرمز، زرد و سبز موجود هستند که در زیر معانی این چراغ ها را به شما توضیح می دهیم:
چراغ قرمز: رنگ قرمز نماد توقف است و رانندگان و عابرین پیاده با مشاهده این رنگ مجبور به توقف هستند. در واقع این رنگ نشانه خطر است و اطاعات از آن تعیین کننده ایمنی رانندگان و عابرین پیاده می باشد. 
چراغ سبز: روشن شدن چراغ سبز برای رانندگان و عابرین پیاده این پیغام را می رساند که مسیر پیش رو باز بوده و می توانند به مسیر خود ادامه دهند. در این حالت هیچ خطری افراد را تهدید نمی کند. 
چراغ زرد: چراغ زرد که بین قرمز و سبز قرار دارد، هم به معنای جواز و هم به معنای نهی می باشد. با روشن شدن چراغ زرد تمامی رانندگان و عابرین پیاده باید با احتیاط حرکت کنند. 

مزایای چراغ های راهنمایی

با معرفی انواع چراغ های راهنمایی و کاربرد آن‌ها متوجه شدید که این چراغ ها تاثیر بسیاری بر روی ایمنی و برقراری نظم در جاده ها دارد. بنابراین شناخت این چراغ ها و پیروی از آن اهمیت بسیاری دارد. 
این چراغ ها حرکت عابرین پیاده و یا خودروها را اولویت بندی می کنند و بدین طریق هر فرد می تواند زمان مناسب برای حرکت را تشخیص دهد. 
وجود چراغ های راهنمایی تاثیر فوق العاده زیادی بر روی کاهش تصادفات دارد. 
این چراغ ها دارای قابلیت زمان بندی بوده و آلودگی هوا را کاهش می دهد. 
برای خرید و سفارش انواع چراغ راهنمایی کلیک کنید .
راهنمای خرید و سفارش
اطلاعات تماس
شماره تماس: 02166349902  و  02166172793
کارشناس فروش: 09121896094
دفتر فروش: خیابان امام خمینی ، روبروی بیمارستان سینا ، پاساژ رشید ۳ ، زیر همکف ، پلاک ۲۵
کارخانه: جاده خاوران ، خاورشهر،  محمودآباد ، کوچه ریختگرها ، پلاک۶
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به فروشگاه اینترنتی فجر ترافیک می باشد.
طراحی و سئو : ایران طراح